Karpatská perla – jedinečné priestory uprostred viníc. Vinárstvo roka 2011 a 2012 ponúka konferenčné služby na magickom mieste – v bezprostrednej blízkosti prírody a viníc.

Po rokovaní by  bola škoda nezúčastniť sa degustácie a ochutnať špeciality od šéfkuchára Laciho Hornáčka známeho z TV Paprika. Karpatská perla vás prevedie svetom vín počas riadených degustácií. Prebiehajú pod vedením someliéra, technológa alebo samotného majiteľa firmy. Máte tak možnosť ochutnať slovenské vína špičkovej kvality, ocenené na prestížnych svetových súťažiach.

Zážitkové degustácie a prehliadky vinárstva

Riadené degustácie sú realizované v degustačných priestoroch vhodných pre 60 ľudí. Počas nich spoznáte, že Malokarpatský kraj dáva vínu značky Karpatská perla svojský charakter a možno sa stanete ďalším vyznávačom výnimočného vína. Pre malé skupiny do 6 ľudí je pripravená degustácia priamo v priestoroch firemnej vinotéky, v podobe štyroch alebo šiestich vybraných vzoriek vín.

Aj napriek modernej technológii, ktorá dnes vinárom výrazne napomáha vo víne zachovať všetko to, čo si nesie z vinohradu, vinárstvo rešpektuje tradičné hodnoty. Mnohé z vín dozrievajú v drevených sudoch a nefľašujú sa skôr ako sú vyvážené a skutočne „dospelé“. Nie je tajomstvom, že si ich vychutnáte v každej luxusnej reštaurácii. Okrem toho vyrábajú osviežujúcu hroznovú šťavu BOBULO či omšové vína pre Spolok sv. Vojtecha.

V podnikovej predajni ochutnáte kávu Lavazza a ručne robené pralinky Alibernet z pravej belgickej čokolády s plnkou z vína Alibernet. Na záver sa môžete spolu s priateľmi či kolegami vnoriť do tajomstiev výroby vína prostredníctvom prehliadky výrobných priestorov alebo vystúpiť na rozhľadňu. Vo vnútri vás očaria pivnice s masívnymi drevenými trámami a vôňou barikových sudov, vonku pohľad na romantickú krajinu a majestátne vinohrady z rozhľadne...samozrejme aj s pohárom vína v ruke!

Pozri na mape

KARPATSKÁ PERLA, s.r.o.
Nádražná 57, 900 81 Šenkvice
Tel.: +421 (0)33 64 96 855
vino@karpatskaperla.sk
www.karpatskaperla.sk

Ďalšie informácie

Maximálny počet hostí počas degustácie: 60 osôb* (operatívne členenie do skupín, pričom každá skupina je jednotlivo vedená somelierom)
Optimálny počet hostí počas degustácie: 30 osôb*
*Počty hostí počas degustácie sú orientačné - v závislosti od požiadaviek klienta sa môžu meniť
Reštaurácia: nie
Gastronomické služby: na objednávku (coffeebreak, studené misy, výber z menu šéfkuchára Laciho Hornáčka)

Výklad v jazykoch: SK | EN| DE | HU

Poslať dopyt